Alles over Niets

allesoverniets.nl:

‘Alles over niets is een film van Nederlandse makelij en nodigt je uit de dagelijkse ratrace los te laten door een geheel andere zienswijze op het leven. Deze eeuwenoude filosofie uit India heet nondualiteit en is omarmd door o.a. Albert Einstein, Eckhart Tolle, Jim Carrey, Ramana Maharshi en Byron Katie. Wanneer je wordt geraakt door het inzicht, kan alles in je leven ingrijpend veranderen… terwijl daar niets voor hoeft te veranderen. ‘Alles over niets’ bestaat uit:

– een speelfilm (speelduur 70 minuten)
– een boek (184 pagina’s)
– een dvd met 14 interviews’

 

MeShadow-BANNER-text

Advertisements

4 thoughts on “Alles over Niets

  1. Die had ik gelijk in de pre-order besteld. Maar moet eerlijk toegeven dat ik het boekje beter vond dan de film, de film vond ik echt heel basic. Al is het wel misschien voor velen op deze manier beter bewustwordend en beter te begrijpen.

  2. De film vond ik ook erg mager en enigszins amateuristisch eigenlijk. Is enige weken geleden uitgezonden op tv bij een van de commerciëlen op een onhandig tijdstip (half zes ‘s avonds dacht ik). De theorie en het diepe idee spreken me sterk aan, zonder daar erg zweverig over te willen doen. Ik ken Arold Langeveld toevallig, een van de bijdragers, persoonlijk. Hij is een broer van mijn schoonzus, en heeft net als ik een caravan/buitenverblijf op Camping Distelloo. Ik kreeg het boek met DVD daar en maakte deze foto. Dankjewel Arold, voor niets.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s